Palvelut

 

Hype yhdistää aktiivisen elämän parhaat puolet

 

Hybridiarena Hype on aktiivisen elämän risteyskohta, joka yhdistää kaiken kokoiset yritystapahtumat, kaupunkikulttuurin ja viihde-elämykset, modernit liikunta- ja hyvinvointimahdollisuudet sekä ravintolamaailman saman katon alle.

 

 

 

Hypen arvoisia yritystapaamisia

Modernit ja muuntojoustavat tilamme kohtaavat kaikenkokoisten tapahtumien tarpeet. Tapahtumatuotannon ammattilaisemme ovat valmiina luomaan odotukset ylittäviä elämyksiä oli kyseessä sitten messut, kokous, firman pikkujoulut tai aktiivinen virkistyspäivä.

Tuomme hypetetyt tähtiartistit luoksesi

Elämysten edelläkävijänä tuomme kaupunkikulttuurin ja huippuartistien keikat sinun lähellesi. Elämysareenan moderni tekniikka ja jättikokoiset diginäytöt mahdollistavat monipuoliset viihde- ja kulttuurielämykset.

Hypellä huippukuntoon

Löydä oma hyvinvoinnin lähteesi aktiivisen areenamme monipuolisista palveluista. Laadukas kuntosali, trendikkäät ryhmäliikuntatunnit ja tilat monipuoliseen urheiluun aina jääkiekosta voimisteluun. Rentoudu saunoen ja uiden kattoterassimme näköala-altaalla ja tue hyvinvointiasi oheispalveluilla.

Espoon hypetetyin horisontti aukeaa kattoterassiltamme

Hypen arvoinen ravintolamaailmamme kutsuu viihtymään. Virkistäydy treenin jälkeen terveellisillä herkuilla, tule lounaalle tai tilaa catering tapahtumaasi. Kattoterassiltamme löydät merinäköalan lisäksi tyylikkään ulkoilmabaarin.